Επικοινωνία | Sitemap
Είσοδος
Ευχαριστίες του Δ.Σ. του ΣΕΠΕΤΕ στον τέως Πρόεδρό του Ευάγγελο Δρόλια
Τρίτη, 26 Σεπτεμβρίου 2023

Η νέα Πρόεδρος και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του ΣΕΠΕΤΕ ευχαριστούμε εκ βάθους καρδίας τον τέως Πρόεδρο του Συλλόγου μας Ευάγγελο Δρόλια, με αφορμή την αποχώρησή του από την Τράπεζα, για την πολύχρονη, σημαντική και ανιδιοτελή προσφορά του στον Επιστημονικό Σύλλογο της ΕΤΕ, αλλά και στην Εθνική Τράπεζα.

Υπήρξε ενεργό και αφοσιωμένο μέλος του ΣΕΠΕΤΕ από την πρόσληψή του στην Τράπεζα, το 1991, με ειδικό δημόσιο διαγωνισμό, που διεξήχθη για κατόχους μεταπτυχιακών τίτλων οικονομικών σπουδών. Ξεκίνησε την καριέρα του στην Τράπεζα από τη Διεύθυνση Επενδύσεων και Κεφαλαιαγοράς. Στη συνέχεια, μετακινήθηκε στη Υποδιεύθυνση Εμπορικών Πληροφοριών ως Ερευνητής Επιχειρήσεων, διετέλεσε επί σειρά ετών Διευθυντής στο Δίκτυο της ΕΤΕ και ολοκλήρωσε την επαγγελματική του σταδιοδρομία ως Στέλεχος της Διεύθυνσης Διεθνών Δραστηριοτήτων με καθήκοντα εποπτείας σε Καταστήματα της ΕΤΕ στα Βαλκάνια.

Οι σπουδές του στον κλάδο των Οικονομικών, η άρτια επιστημονική του κατάρτιση, οι εις βάθος γνώσεις και οι πολύτιμες εμπειρίες που απέκτησε κατά την υπηρεσιακή διαδρομή του στην Τράπεζα, η προσωπικότητά του και το συνδικαλιστικό του ένστικτο, του έδωσαν τη δυνατότητα να επιτελέσει σημαντικό έργο στο ΣΕΠΕΤΕ κατά τη διάρκεια της προεδρίας του (2014 – 2023), κάτω από ομολογουμένως δύσκολες συνδικαλιστικές, οικονομικές και υγειονομικές συνθήκες.

Είναι αδιαμφισβήτητο ότι έδωσε προστιθέμενη αξία στο ΣΕΠΕΤΕ, με την ευγένειά του, με τις ιδέες του, με τις προτάσεις του, με τη δράση του, με την εντιμότητά του, με τη συμμετοχή του στα όργανα της Ο.Τ.Ο.Ε. και με την αποτελεσματικότητά του. Ασχολήθηκε με τα μικρά και μεγάλα προβλήματα που αντιμετώπιζαν τα μέλη μας, αλλά και όλοι οι εργαζόμενοι στην ΕΤΕ και σε πολλές από αυτές τις περιπτώσεις πέτυχε να δοθούν οι βέλτιστες δυνατές λύσεις.

Εμείς θα συνεχίσουμε το έργο του με σεβασμό στην ιστορία του Συλλόγου μας και θα καταβάλλουμε κάθε προσπάθεια για τη ανάπτυξη των εργαζομένων και τη βελτίωση του βιοτικού τους επιπέδου.

Στον Πρόεδρό μας, αφού τον ευχαριστήσουμε και πάλι για την πολύχρονη και εποικοδομητική συνεργασία μας, του ευχόμαστε υγεία, προσωπική και οικογενειακή ευτυχία και να χαρεί, ως συνταξιούχος πλέον, τα χρόνια που ακολουθούν, όπως επιθυμεί.

ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ


© Copyright 2014 ΣΕΠΕΤΕ, All Rights Reserved Σχεδιασμός και Ανάπτυξη: OTE Α.Ε.