Επικοινωνία | Sitemap
Είσοδος
Γενική Συνέλευση 2018
Το Σάββατο 17 Μαρτίου 2018 πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση των μελών του Συλλόγου Επιστημονικού Προσωπικού Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδος όπως μπορείτε να δείτε στην Πρόσκληση που αναρτήθηκε πριν την ΓΣ αλλά και στην Ανακοίνωση μετά από αυτήν.

Όπως κάθε χρόνο έτσι καί φέτος τίμησαν με τήν παρουσία τους εκλεκτοί καλεσμένοι ως ακολούθως:
  •      Ο κ. Αχιλλέας Μυλωνόπουλος, Γενικός Γραμματέας της ΟΤΟΕ, αναφέρθηκε στις διεκδικήσεις της Ομοσπονδίας και  συγκεκριμένα σε θέματα σχετικά με τις εργασιακές σχέσεις, την τήρηση των κλαδικών συλλογικών συμβάσεων, των κανονισμών εργασίας και φυσικά στην απαράδεκτη κατάσταση που ζούμε σχετικά με το ΛΕΠΕΤΕ.
  •      Ο κ. Κωνσταντίνος Μπαλωμένος, Δρ. Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών, Πανεπιστήμιο Πειραιώς, ανέπτυξε το θέμα "Επικοινωνιακή Διαχείριση Κρίσεων".
  •       Ο κ. Αργύρης Μάρδας, δημιουργόs της Expansion Method, ομίλησε με θέμα "Expansion Method - Άμεση Αποφόρτιση Εργασιακού Άγχους"
  •      Ο κ. Νίκος Διάκος-Λομνιός, Οικονομολόγος MBA - Ειδικός Πληροφορικής, αναφέρθηκε στο θέμα "2008-2018: Bitcoin - κρυπτονομίσματα, η τεχνολογία στην οποία στηρίζονται και οι επιπτώσεις της
© Copyright 2014 ΣΕΠΕΤΕ, All Rights Reserved Σχεδιασμός και Ανάπτυξη: OTE Α.Ε.