Επικοινωνία | Sitemap
Είσοδος
Ασφαλιστικό Πρόγραμμα ΣΕΠΕΤΕ

Αγαπητέ(-ή) συνάδελφε μέλος του ΣΕΠΕΤΕ,

Μετά από πολλές προσπάθειες, λόγω των δυσκολιών του εγχειρήματος, και μέσω του ασφαλιστικού πράκτορα κ. Σταύρου Ντεμερτζή κατορθώσαμε να οριστικοποιήσουμε το ομαδικό ασφαλιστικό πρόγραμμα του Συλλόγου μας.

Για καλύτερη ενημέρωσή σας κάντε κλικ κατωτέρω για να ενημερωθείτε για τα εξής:

1) Ανακοίνωση του συλλόγου για το πρόγραμμα.

2) Το ασφαλιστικό πρόγραμμα της ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗΣ.

3) Την πρόσθετη προσφορά του ασφαλιστικού μας πράκτορα κ. Ντεμερτζή, η οποία ισχύει για την Αττική μόνο.

4) Αντίγραφο ερωτηματολογίου το οποίο πρέπει να συμπληρωθεί ατομικά για κάθε συμμετέχοντα στο πρόγραμμα.

5) Αίτηση εγγραφής* στο πρόγραμμα η οποία πρέπει να συμπληρωθεί μόνον από το άμεσο μέλος.

Σας γνωρίζουμε ότι για όσους έχουν ατομικά-οικογενειακά προγράμματα ασφάλισης με την ΕΘΝΙΚΗ ΑΕΓΑΕ μπορούν να τύχουν έκπτωσης ΕΩΣ και 40% ή να ζητήσουν από τις αντίστοιχες ασφαλιστικές εταιρίες βελτίωση των τιμών τους. Επιπροσθέτως, μπορεί να γίνει μελέτη και διερεύνηση αναγκών με δυνατότητα μείωσης ασφαλίστρων για αυτοκίνητα, κατοικίες κ.λπ..

Σημειωτέον ότι θα παρέχεται δωρεάν 24ωρη τηλεφωνική εξυπηρέτηση σχετικά με θέματα του ασφαλιστικού προγράμματος.

Το κόστος του προγράμματος ανέρχεται σε 21,49 ευρώ μηνιαίως ανά μέλος. Για ένα εξαρτώμενο μέλος είναι 18,58 ευρώ, για δύο ή περισσότερα εξαρτώμενα μέλη 37,15 ευρώ. Για παράδειγμα, εάν ένα μέλος συμμετάσχει στο πρόγραμμα και ασφαλίσει τον/την σύζυγο και τα δύο ή τρία παιδιά του τότε το συνολικό κόστος θα είναι 58,64 (21,49+37,15) ευρώ.

Τέλος, σας γνωρίζουμε ότι το Δ. Σ. του ΣΕΠΕΤΕ αποφάσισε να ενισχύει το πρόγραμμα με 3 ευρώ ατομικά και μόνο ανά συμμετέχον μέλος.

Τονίζουμε ότι τα ανωτέρω έγγραφα υπ' αριθμ.2, 3 και 4 αφορούν μόνο στα μέλη του ΣΕΠΕΤΕ. Αναμένουμε την απάντηση σας για συμμετοχή και το συμπληρωμένο ερωτηματολόγιο το αργότερο μέχρι 15/05/2015.


Με συναδελφικούς χαιρετισμούς,

Το Δ. Σ.Ανακοίνωση 29ης Ιουλίου 2015

Από το Σεπτέμβριο αρχίζει η ισχύς του Προγράμματος Συμπληρωματικής Ασφάλισης του Συλλόγου μας.

Παρακαλείστε να συμπληρώσετε και να υπογράψετε την δήλωση για την παρακράτηση, αφήνοντας κενό το πεδίο που αναφέρεται στο παρακρατούμενο ποσό. Σημειωτέον ότι το συγκεκριμένο πεδίο θα συμπληρωθεί από τον Σύλλογο γιατί τα ποσά ποικίλουν για κάθε ενδιαφερόμενο συνάδελφο και γιατί ο Σύλλογος θα καλύψει ένα μικρό ποσοστό για κάθε άμεσο μέλος.

Σας ενημερώνουμε, επίσης, ότι το συνολικό ποσό της ασφάλισης εκπίπτει του φορολογητέου εισοδήματος, σύμφωνα με την ΠΟΛ. 1072/31.03.2015.

Η δήλωση πρέπει να συμπληρωθεί μόνον από τα άμεσα μέλη και να αποσταλεί με e-mail ή με φαξ στη Γραμματεία του Συλλόγου, ή μέσω της ιστοσελίδας μας κάνοντας κλικ στην Επικοινωνία, μέχρι τις 7 Αυγούστου.


*Στην αίτηση εγγραφής, το άμεσο μέλος δεν συμπληρώνει το "μισθό" και το "ημερομίσθιο". Στο κενό του "μισθού" θα συμπληρώσετε το IBAN του λογαριασμού μισθοδοσίας σας (27 ψηφία), με σκοπό να κατατίθενται τα χρήματα άμεσα από την Εθνική Ασφαλιστική.

 

Ανακοίνωση 8ης Σεπτεμβρίου 2015

Μετά από γνωμάτευση των νομικών υπηρεσιών της Τράπεζας μας, η Δ/νση Προσωπικού μας ζήτησε η Βεβαίωση παρακράτησης να περιέχει όρο για την απόδοση του ποσού σε λογαριασμό του Συλλόγου.Γι αυτό το λόγο παρακαλούμε όσους έχουν στείλει την εν λόγω βεβαίωση να μας στείλουν με ηλεκτρονικό μήνυμα την παρακάτω φράση:

«Κύριοι,Με τη βεβαίωση παρακράτησής μου εξουσιοδοτώ τη Δ/νση Προσωπικού να παρακρατεί ποσό από την μισθοδοσία μου για το Ομαδικό Ασφαλιστήριο του ΣΕΠΕΤΕ. Το εν λόγω ποσό παρακαλώ να πιστώνεται σε οικείο λογαριασμό του ΣΕΠΕΤΕ.

Με εκτίμηση, ...............................»

Το παραπάνω ηλεκτρονικό μήνυμα θα είναι συνημμένο στη Βεβαίωση Παρακράτησης που έχετε ήδη αποστείλει στο Σύλλογο.Ανακοίνωση 18ης Μαρτίου 2016

Ο Σύλλογος Επιστημονικού Προσωπικού, με την βοήθεια του ασφαλιστή μας κ. Σταύρου Ντεμερτζή, έπεισε την κορυφαία ασφαλιστική εταιρεία στην Ελλάδα, την ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ, να εγκρίνει επιπλέον δωρεάν παροχές στο συμπληρωματικό ασφαλιστικό πρόγραμμα του Συλλόγου μας.

Οι συμμετέχοντες στο εν λόγω πρόγραμμα θα μπορούν να έχουν δωρεάν ιατρικές επισκέψεις (για συγκεκριμένες ειδικότητες) σε έκτακτα περιστατικά, καθώς και σε προγραμματισμένες επισκέψεις (ραντεβού), σε νοσοκομεία όπως ο Όμιλος Ιατρικού Κέντρου Αθηνών, Ερρίκος Ντυνάν, Ευρωκλινική, Μητέρα, Βιοκλινική, Ιατρικό Διαβαλκανικό (Θεσσαλονίκη), Ιασώ (Αθήνα και Λάρισα), Υγεία κ.α.

Δείτε αναλυτικά τις παροχές.

Εάν περιηγείσθε τον ιστότοπό μας μέσα από το δίκτυο της ΕΤΕ επιλέξτε τον ακόλουθο σύνδεσμο για να δείτε τις επιπλέον παροχές.

 

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΟΜΑΔΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 

 

Συμμόρφωση με τόν Γενικό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων (GDPR) γιά νέα μέλη.


ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΜΕΛΩΝ ΣΕΠΕΤΕ ΓΙΑ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ© Copyright 2014 ΣΕΠΕΤΕ, All Rights Reserved Σχεδιασμός και Ανάπτυξη: OTE Α.Ε.