Επικοινωνία | Sitemap
Είσοδος
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΤΥΠΕΤ
Τρίτη, 28 Μαΐου 2024
«Αρετή πολίτου δοκεί είναι το άρχειν και άρχεσθαι»
(Αρετή για τον πολίτη είναι να μπορεί και να κυβερνά και να κυβερνάται)
ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑ

Συνάδελφοι αγαπητοί, υφ’ οιεσδήποτε «κλιματολογικές συνθήκες εκλογικής μετεωρολογίας», το τέλος της ψηφο-φορίας εγκαινίασε την αρχή ενός καινούργιου δρόμου. Ήλθε η ώρα όπου οι υποσχέσεις θα καταδείξουν την ανθεκτικότητά τους και κατά πόσον μετατρέπονται σε απτές δράσεις. Χαιρετίζουμε και συγχαίρουμε τους εκλεγέντες συναδέλφους και ευχόμαστε να αποδυθούν με θέληση και επιμονή στον προκείμενο αγώνα. 
 
Ο συνδυασμός «ΑΝΑΝΕΩΣΗΕΝΟΤΗΤΑ ΤΥΠΕΤ» τιμήθηκε με μία έδρα (με 167 ψήφους, αύξηση κατά 32,5%,) από τους συναδέλφους και τους οποίους ευχαριστούμε θερμότατα και δεν θα απόσχουμε απ΄ ό,τι υποσχεθήκαμε, έστω και αν η φωνή μας είναι «μοναχική», αλλά σταθερά βροντώδης και ηχηρή. Με άγρυπνο βλέμμα και ενάργεια θα παρακολουθούμε την διαχείριση του Ταμείου μας –πάντοτε εν δικαίω και καλοπροαίρετα– ώστε να βοηθήσουμε στην μακροβιότητά του.
 
Συνάδελφοι, τα «πάντα ρει, πάντα χωρεί και ουδέν μένει» είπε ο «σκοτεινός» Ηράκλειτος. Και αν μας επιτρέπεται η παράφραση στα καθ’ ημάς, διατυπώνουμε την ρήση ως μια συνεχή και ατέρμονη –πλην ανοδικώς μεταβαλλόμενη– εποικοδομητική δράση κοντά στα τεκταινόμενα εντός του θεσμού, στην οποία εσείς, εμείς, όλοι μας οφείλουμε και να συμμετέχουμε και να ωφεληθούμε, και κυρίως επειδή τίποτε δεν είναι δεδομένο και θέσφατο, αλλά όλα υπακούουν σε ανάγκες, πρέπει να διευθετηθούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.
 
–Το ΤΥΠΕΤ προορισμός και στόχος
–Το ΤΥΠΕΤ αναγκαιότητα και σκοπός
 
Να είστε πάντοτε καλά, δυναμικοί, ακμαίοι, ευδιάθετοι και προσηλωμένοι σε δίκαιες διεκδικήσεις.
 
ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ
 

© Copyright 2014 ΣΕΠΕΤΕ, All Rights Reserved Σχεδιασμός και Ανάπτυξη: OTE Α.Ε.