Επικοινωνία | Sitemap
Είσοδος
ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ
Τετάρτη, 15 Μαΐου 2024

 Φίλες και φίλοι συνάδελφοι,

Απευθύνομαι σ’ εσάς λόγω της συμμετοχής μου στο ψηφοδέλτιο του ΣΕΠΕΤΕ: «ΑΝΑΝΕΩΣΗ – ΕΝΟΤΗΤΑ ΤΥΠΕΤ» στις επικείμενες εκλογές για την ανάδειξη του νέου Δ.Σ. στο ΤΥΠΕΤ, τον οργανισμό για την Υγεία μας και ζητώ την προτίμησή σας στο πρόσωπό μου και την συμπαράστασή σας σε κάθε βήμα στη μετέπειτα πορεία.

       Η θητεία μου, σας διαβεβαιώνω, ότι θα είναι στην υπηρεσία των συναδέλφων και του κοινού καλού. Αυτό, επίσης, που μπορώ να εγγυηθώ είναι ότι θα διαθέσω τις δυνάμεις μου στην εύρυθ-μη, αδιάλλειπτη και ποιοτική λειτουργία του ΤΥΠΕΤ.

       Η υποψηφιότητά μου και η θητεία μου διαπνέεται από τη διάθεσή μου να στηρίξω και να υπηρετήσω το ΤΥΠΕΤ και τους συναδέλφους.

 

«Να αγαπάς την ευθύνη» έγραψε ο Νίκος Καζαντζάκης.

 

      Αυτή η αξία, την οποία ενστερνίζομαι απόλυτα, εκφράζεται μέσα από τη συμμετοχή μου, μαζί με άξιους συναδέλφους, στο ψηφοδέλτιο του ΣΕΠΕΤΕ: «ΑΝΑΝΕΩΣΗ – ΕΝΟΤΗΤΑ ΤΥΠΕΤ».

 

       Αγαπητοί φίλοι,

ο Σύλλογος Επιστημονικού Προσωπικού ΕΤΕ, στον οποίο ανήκω, με τίμησε με την πρότασή του να είμαι επικεφαλής στη λίστα των υποψηφίων.

 

       Διεκδικώ την ψήφο σας, η οποία θα είναι το έναυσμα για την ενασχόλησή μου με στόχο την ισχυροποίηση και περαιτέρω ανάπτυξη του ΤΥΠΕΤ, δίνοντας ιδιαίτερη σημασία στις σκέψεις, τις ανησυχίες και τις ανάγκες όλων.

 

Ευχαριστώ για το χρόνο σας.

 

Πιστεύω στη στήριξή σας.

 

Εύχομαι σε όλους καλή υγεία.

 

                                                                                             Βασιλική ΠΙΣΙΜΙΣΗ,

                                                                                     Επικεφαλής του συνδυασμού

                                                                                 «ΑΝΑΝΕΩΣΗ – ΕΝΟΤΗΤΑ ΤΥΠΕΤ»


© Copyright 2014 ΣΕΠΕΤΕ, All Rights Reserved Σχεδιασμός και Ανάπτυξη: OTE Α.Ε.