Επικοινωνία | Sitemap
Είσοδος
Η ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥ ΣΕΠΕΤΕ ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΤΥΠΕΤ
Δευτέρα, 22 Απριλίου 2024

Συναδέλφισσες και συνάδελφοι,


Ο Σύλλογός μας πάντοτε, ψυχή τε και σώματι, στην πρώτη γραμμή μάχης για τα δίκαια αιτήματά μας, συμμετέχει και πάλι με όλες τις δυνάμεις του στις εκλογές του ΤΥΠΕΤ, που θα διεξαχθούν από τις 20 έως και 24 Μαΐου 2024.

Το μήνυμά μας αυτό υπαγορεύεται από την ανάγκη της καθολικής μας συμμετοχής και δράσης, καθώς έτσι στοιχειοθετείται και υλοποιείται η έννοια της δημοκρατίας, που καλλιεργείται πρωτίστως στις ενώσεις προσώπων και οντοτήτων και αντανακλάται στην κοινωνία κατόπιν. Η παρουσία μας για τρίτη συνεχή φορά στις εκλογές του ΤΥΠΕΤ «χρωματίζεται» έντονα από την πρότασή μας να ηγηθεί στο ψηφοδέλτιο εκπρόσωπος του γυναικείου φύλου. Τιμούμε όλους του υποψήφιους συναδέλφους, που αναλώνουν χρόνο και κόπο για να πάει μπροστά το όραμα, εντέλει, που ονομάζεται περιφρουρούμενη κι οχυρωμένη υγεία.

Θεωρούμε ότι αποτίουμε και φόρο ευγνωμοσύνης στην «γυναίκα» που διαρκούντος του 21ου αιώνα εξακολουθεί να δοκιμάζεται και να εισπράττει βιαιότητα και υποβάθμιση, παρά τους θριάμβους για την πολιτιστική μας ανύψωση, και το αναδεικνύουμε εν τοις πράγμασι με το ψηφοδέλτιό μας, που περιλαμβάνει είκοσι μία άξιες συναδέλφισσες.

Συναδέλφισσες και συνάδελφοι,

Πιστεύουμε ότι δεν «κομίζουμε γλαύκα στην Αθήνα» με τα λόγια και τις παραινέσεις μας. Λίγο πολύ όλα αυτά είναι γνωστά και καθημερινά βιώματα. Αλλά παροτρύνουμε όλους σας, όλους μας, δυναμώστε μας, δυναμώστε τη φωνή σας, στηρίζοντας το ψηφοδέλτιο «ΑΝΑΝΕΩΣΗ-ΕΝΟΤΗΤΑ ΤΥΠΕΤ» που απαρτίζεται από σαράντα συνολικά καταξιωμένους συναδέλφους. Μπροστά στη κάλπη σταθείτε και συλλογιστείτε για δύο λεπτά ότι η ψήφος σας δεν είναι κομμάτι μιας στείρας διαδικασίας, αλλά μπορεί και έχει τη δύναμη της ανανέωσης. Μέσω αυτής μπορείτε να προασπίσετε το αδιαπραγμάτευτο δικαίωμα σας στην παροχή ποιοτικών υπηρεσιών υγείας, με την ταυτόχρονη στήριξη της ορατότητας της αξίας και των ιδιοσυγκρασιακών ικανοτήτων της γυναίκας στο σύγχρονο πολιτικοκοινωνικό γίγνεσθαι. Ο ΣΕΠΕΤΕ είναι για ακόμη μία φορά το απτό εφαλτήριο για την αναγνώριση και την περαιτέρω εξέλιξη των ιδιαίτερων αξιών όλων μας καθολικά, παρέχοντας τη δυνατότητα της συμμετοχής και της έκφρασης σε ικανοποιητική αναλογία αντιπροσώπευσης κάθε συναδέλφου.

 

ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ


© Copyright 2014 ΣΕΠΕΤΕ, All Rights Reserved Σχεδιασμός και Ανάπτυξη: OTE Α.Ε.