Επικοινωνία | Sitemap
Είσοδος
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ
Πέμπτη, 28 Φεβρουαρίου 2019

 

Συνάδελφοι,

Ο Σύλλογος Επιστημονικού Προσωπικού Εθνικής τράπεζας Ελλάδος (ΣΕΠΕΤΕ), σε μια εποχή όπου οι ρυθμοί της καθημερινότητας είναι ταχύτατοι και οι οικογενειακές υποχρεώσεις πολλαπλές, σε μια όχι και τόσο «φιλόξενη» πόλη όπως η Αθήνα οι ευκαιρίες για άθληση και κοινωνικοποίηση μέσα από αθλητικές δραστηριότητες σπανίζουν.

Ο Σ.Ε.Π.Ε.Τ.Ε αναγνωρίζει ότι η άθληση των εργαζομένων αποτελεί προτεραιότητα γιατί επιδρά θετικά στην σωματική και ψυχική τους υγεία. Για τους παραπάνω λόγους αναλαμβάνει δράση για να δημιουργήσει αυτές τις ευκαιρίες όχι μόνο για τα μέλη του αλλά για το σύνολο του προσωπικού της Τράπεζας. Ξεκινάμε πιλοτικά πρόγραμμα προπονήσεων beach volley σε συνεργασία με αθλητικό σύλλογο ο οποίος παρέχει σε group πρόγραμμα τα εξής:

 

Ø  1 ή 2 προπονήσεις την εβδομάδα με την καθοδήγηση προπονητή με διάρκεια 1,5 ώρας

Ø  Χώρος προπονήσεως θα είναι το Ολυμπιακό Προπονητήριο του ΣΕΦ, με δύο γήπεδα (ανοικτό και κλειστό). Εναλλακτικά τους καλοκαιρινούς και φθινοπωρινούς μήνες μπορεί να χρησιμοποιείται το γήπεδο του Village Shopping & More στο Ρέντη.

Ø  Διάρκεια των προπονήσεων 11 μήνες, ανάλογα και με την διάθεση των συμμετεχόντων (εξαιρείται ο Αύγουστος).

Ø  Ώρες προπονήσεων απογευματινές και βραδινές, από 17:00 και μετά και Σαββατοκύριακα (κατόπιν συνεννόησης με τους συμμετέχοντες και σε ώρες που θα εξυπηρετούν).

 

Ο σύλλογος έχει πετύχει, για όλους τους συναδέλφους μεγάλη έκπτωση για 8μελή τμήματα, για 4 με 8 προπονήσεις το μήνα. Ειδικά για τα μέλη του ο Σύλλογός μας θα καλύψει μέρος της συμμετοχής τους, ανάλογα με την προσέλευση.

Παρακαλούνται, όσοι ενδιαφέρονται για το πρόγραμμα, να επικοινωνήσουν μέχρι 7/3/2019 με τον υπεύθυνο αθλητικών δραστηριοτήτων του Συλλόγου μας κ. Χριστινίδη Μάνο (18157 διεπ), ώστε να συγκροτήσουμε τμήμα και να ξεκινήσει άμεσα το πρόγραμμα.

ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ© Copyright 2014 ΣΕΠΕΤΕ, All Rights Reserved Σχεδιασμός και Ανάπτυξη: OTE Α.Ε.