Επικοινωνία | Sitemap
Είσοδος
ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΕΥΠΑΘΕΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΛΟΓΩ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ
Τρίτη, 19 Μαΐου 2020

 

Συνάδελφοι,
Σε συνέχεια της, από 13.04.2020, ανακοίνωσής μας για τη στήριξη ευπαθών κοινωνικών ομάδων, που  αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα υγείας και επιβίωσης, στη σημερινή δύσκολή περίοδο της πανδημίας του κορωνοϊού, σας ενημερώνουμε ότι ο λογαριασμός 040/296036-20 που έχει ανοιχθεί στο Κεντρικό Κατάστημα, για το σκοπό αυτό, έχει συγκεντρώσει, μέχρι στιγμής, το ποσό των €1000. 
Ο Σύλλογος Επιστημονικού Προσωπικού της ΕΤΕ σας ευχαριστεί για τη συμμετοχή σας στη στήριξη των ευπαθών ομάδων και την αλληλεγγύη που δείχνετε για πολλούς συνανθρώπους μας, που δυστυχώς δε διαθέτουν τα βασικά είδη διατροφής και τα απαραίτητα φάρμακα για την επιβίωσή τους.
Επειδή οι καταθέσεις στο λογαριασμό, για το σκοπό αυτό, συνεχίζονται, καλούμε όσους συναδέλφους επιθυμούν και μπορούν, να στηρίξουν την πρωτοβουλία του ΣΕΠΕΤΕ και να προσφέρουν όποιο ποσό είναι εφικτό, καθόσον ο σκοπός είναι ιερός. Έχουμε χρέος να συμπαρασταθούμε στους συνανθρώπους μας που έχουν μεγάλη ανάγκη, ιδιαίτερα στα μικρά παιδιά, σε αυτή τη δύσκολη περίοδο που διανύουμε.
Σας γνωστοποιούμε ότι το τελικό ποσό που θα συγκεντρωθεί από την ευγενική προσφορά σας θα διατεθεί στην Κιβωτό του Κόσμου, που είναι γνωστή σε όλους, για το σημαντικό έργο που προσφέρει στην κοινωνία μας. (Εθελοντικός Μη Κερδοσκοπικός Οργανισμός Ειδικής Μέριμνας και Προστασίας Μητέρας και παιδιού, Ζηνοδώρου 3, Αθήνα 104 42).

Ευχαριστούμε εκ των προτέρων για τη συμμετοχή και τη στήριξη.

ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

© Copyright 2014 ΣΕΠΕΤΕ, All Rights Reserved Σχεδιασμός και Ανάπτυξη: OTE Α.Ε.