Αγαπητοί(-ές) συνάδελφοι,

Ο ΣΕΠΕΤΕ στην 45χρονη πορεία του έχει αναλάβει πολλές καινοτόμες πρωτοβουλίες, όπως οι παρακάτω, που παραθέτουμε για ενημέρωση σας.

Α) ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗ

Από τον Σεπτέμβριο του 2015 λειτουργεί το Πρόγραμμα Συμπληρωματικής Ασφάλισης των μελών του Συλλόγου μας και των ασφαλισμένων στο ΤΥΠΕΤ ή σε άλλον ασφαλιστικό φορέα μελών των οικογενειών τους. Το πρόγραμμα προσφέρει ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, πέραν των καλύψεων του ΤΥΠΕΤ. Χαρακτηριστικά αναφέρουμε:

ü  Ασφάλιση ζωής €10.000

ü  Ασφάλιση θανάτου, μόνιμη ολική/μερική ανικανότητα από ατύχημα €10.000, σε συνδυασμό με το προηγούμενο €20.000

ü  Ευρεία νοσοκομειακή περίθαλψη (έξοδα για νοσηλεία, ιατρούς, ειδικά υλικά, χειρουργεία κλπ)

ü  Ευρεία εξω-νοσοκομειακή περίθαλψη (δαπάνες για μικροβιολογικές/ διαγνωστικές εξετάσεις, επισκέψεις ιατρών κλπ)

ü  Ασφάλιση για νοσοκομειακό ή χειρουργικό επίδομα (ημερήσιο ή ανά επέμβαση)

ü  Δωρεάν 24ωρη συμβουλευτική καθοδήγηση (μέσω τηλεφώνου) σχετικά με την εισαγωγή σε νοσοκομεία, εκκρεμότητες και διευθετήσεις σχετικά με εξετάσεις και αποζημιώσεις

 

Οι ανωτέρω παροχές καλύπτονται με μηνιαίο αντίτιμο €21,49 ανά ασφαλιζόμενο. Το ομαδικό πρόγραμμα στην τριετία έχει υποστηρίξει αρκετούς συναδέλφους που αντιμετώπισαν προβλήματα υγείας. Πάνω από 20 συνάδελφοι έλαβαν την μέγιστη αποζημίωση €10.000, 60 συνάδελφοι αποζημιώθηκαν για μικροεπεμβάσεις της τάξεως των €2.000 - €3.000.

Ο ΣΕΠΕΤΕ, μετά την, κατά γενική ομολογία, επιτυχημένη λειτουργία του ως άνω ομαδικού συμπληρωματικού προγράμματος, αποφάσισε να διευρύνει τη βάση του, δίνοντας το δικαίωμα να συμμετάσχουν σ’ αυτό όλοι οι συνάδελφοι της ΕΤΕ. Σημειωτέον ότι η αύξηση των ασφαλισμένων στο πρόγραμμα θα επιφέρει σημαντική μείωση στο κόστος συμμετοχής.

 

Β) ΑΜΟΙΒΑΙΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ «ΔΗΛΟΣ»

Ο Σύλλογός μας συνεχίζει να στηρίζει, μετά την επιχειρησιακή σύμβαση του 2012, την οικονομική ενίσχυση των μελών του με τη συμμετοχή τους στο Α/Κ «ΔΗΛΟΣ ΣΥΛΛΟΓΙΚΟ», επενδύοντας σε αυτό το 40% των εισφορών των μελών του.

Σημειωτέον ότι στις 31/12/2017 η αξία του αμοιβαίου ανερχόταν σε €1.097.524,11 (μερίδια 145.577,605 αξία μεριδίου 7,5391).

 

Γ) ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ ΕΛΛΑΔΑΣ

Ο ΣΕΠΕΤΕ, στο πλαίσιο των  καινοτόμων πρωτοβουλιών του, παρουσιάζει στους συναδέλφους την τουριστική κάρτα enjoy που προσφέρει η  εταιρεία Enjoy s.a., η οποία εξασφαλίζει παροχές και άψογη εξυπηρέτηση σε όλους τους κατόχους της. Η κάρτα διατίθεται από ξένα τουριστικά γραφεία για τους επισκεπτόμενους την χώρα μας, σύντομα δε και από τις ελληνικές πρεσβείες ανά τον κόσμο.

Συνεργάζονται πάνω από 1200 επιχειρήσεις ανά την Ελλάδα και παρέχονται εκπτώσεις σε:

1.    Ξενοδοχειακές επιχειρήσεις (έκπτωση από €15 - €45 ανά δωμάτιο)

2.    Εστιατόρια (έκπτωση 5% - 10% στον λογαριασμό)

3.    Κέντρα διασκέδασης (έκπτωση €25 - €40 στην τιμή της φιάλης ποτού)

4.    Μονοήμερες εκδρομές με VAN VIP 20 ατόμων με ιδιωτικό οδηγό (έκπτωση στην τιμή 50%)

Οι παροχές ισχύουν όλο το χρόνο. Στο διαδίκτυο μπορείτε να δείτε τις συνεργαζόμενες επιχειρήσεις ανά νομό (www.enjoysa.gr ή «ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ ΕΛΛΑΔΑΣ»). Υπάρχει ενσωματωμένος δορυφορικός χάρτης για να εντοπίζεται εύκολα η εκάστοτε συνεργαζόμενη επιχείρηση.

Η αξία της κάρτας είναι €50 ετησίως. Ειδικά για τον Σύλλογο μας θα διατίθεται στην τιμή των €20.

Όσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν στο πρόγραμμα παρακαλούνται να το γνωστοποιήσουν στη Γραμματεία του Συλλόγου με ηλεκτρονικό μήνυμα.

 


ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ


Posted on Δευτέρα, 30 Απριλίου 2018 (Archive on Τετάρτη, 30 Μαΐου 2018)
Posted by admin  Contributed by admin